Aicinam pieteikties uz mācību semināru “Cilvēktiesības visiem”!

Biedrība “Gribu palīdzēt bēgļiem” jau pusotru gadu īsteno projektu “Cilvēktiesības visiem” ar Aktīvo iedzīvotāju fonda atbalstu, kura mērķis ir starptautiskās aizsardzības saņēmēju tiesību aizstāvība un vietējo iedzīvotāju izpratnes par cilvēktiesībām veicināšana Latvijā.

“Gribu palīdzēt bēgļiem” aicina interesentus (brīvprātīgos, studentus, NVO un valsts iestāžu pārstāvjus u.c.) pieteikties uz mācību semināru “Cilvēktiesības visiem”, kurā sniegsim padziļinātu ieskatu patvēruma tiesībās un ar tām saistītajās tiesībās uz veselību, dzīvību, brīvību un drošību.

Mācību seminārs norisināsies ceturtdien, 28.martā, plkst. 10:00 – 16:15 (ierašanās sākot no 9:30), Alberta ielā 13, Rīgā.

Pasākumam var pieteikties šeit: https://forms.gle/at5nU5BF87e9RGcj8. Mācību semināra beigās tiks izsniegti apliecinājumi par dalību.

Pasākumā vietu skaits ierobežots, saziņai – Solveiga Čakstiņa (solveiga@gribupalidzetbegliem.lv).

Informējam, ka pasākums tiks fotogrāfēts un filmēts.

Mācību seminārs tiek rīkots ar Islandes, Lihtenšteinas un Norvēģijas atbalstu EEZ un Norvēģijas grantu programmā “Aktīvo iedzīvotāju fonds”. Par mācību semināra saturu atbild biedrība “Gribu palīdzēt bēgļiem”.

Scroll to Top